ANKARA / MAMAK - Barbaros Hayrettin Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Bülent KAPLAN - Okul Müdürü

1973 yılında Ankara ilinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilde tamalayan Bülent KAPLAN, Ankara Üniversitesi Eğitim Biilimleri Fakültesi Eğitim Yönetim ve Planlama Bölümünü Temmuz 1997 yılında mezun oldu.

Mart 1998 yılında ilk görev yeri olan Çorum İli Bayat İlçesi İleği köyünde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2000 yılında Çorum Merkez Y.İ.B.O. da Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bülent KAPLAN sırasıyla Pansiyon Müdür Yardımcısı, Öğrenci İşleri ve Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Nisan 2010 yılında itibaren Ankara ilinde görev yapmakta olan Bülent KAPLAN birçok hizmet içi eğitim kursu görüp şu ana kadar teşekkür, takdir ve üstün başarı belgesi alan yazarımız; aynı zamanda taekwondo, güreş, bilardo hakemliği ve satranç, dama antrenörlükleri bulunmaktadır.

Halen Ankara ilinde idareci olarak görev yapmaktadır.